Chokladbudet

Chokladbudet

www.chokladbudet.se

OM CHOKLADBUDET

Chokladbudet.se är en presentförmedlare - vi skickar choklad med hälsningar till dina kunder och medarbetare, eller till dina släktingar, vänner och bekanta. Använd oss för att visa uppskattning, gratulera, önska lycka till, berömma eller tacka för hjälpen.

Chokladbudet.se grundades 2010. Sedan februari 2019 drivs Chokladbudet.se av Sofie Johansson som tycker det här med att förmedla hälsningar och presenter från en person till en annan, är en otroligt omtänksam och fin gest människor emellan. Eller företag som vill tacka sina anställda eller kunder med en chokladhälsning genom oss. Att vi sedan kan få förverkliga hälsningarna genom Chokladbudet.se och genom att göra fina inslagningar om man vill ha det, är väldigt roligt! 

Vi arbetar hela tiden med att hitta nya chokladprodukter och förbättra sortimentet. Tipsa oss gärna om du känner till någon produkt som du tycker att vi borde sälja.

Är du företagare kan vi hålla reda på när era anställda fyller år och vi skickar dem då den avtalade chokladpresenten när det är dags med en hälsning från er.

Är du privatperson kan du använda Chokladbudet till att skicka en chokladpresent till något med ett budskap som du inte personligen kan leverera. Vi har även fina tilläggsprodukter såsom biobiljetter, mjukisdjur, goda teer etc. 

Chokladbudet Rabattkoder

        {
          "id": "9885",
          "title": "Chokladbudet - Ett kusligt Halloweenpaket med choklad & te f\u00f6r endast 199kr (Ord pris 249kr!)",
          "description": "Ett kusligt Halloweenpaket med choklad & te f\u00f6r endast 199kr (Ord pris 249kr!).G\u00e4ller ej tillval.G\u00e4ller s\u00e5 l\u00e4nge lagret r\u00e4cker dock som l\u00e4ngst till den 2021-11-14.Rabatten p\u00e5 50kr dras n\u00e4r rabattkoden anges i kassan.",
          "thumbnail": "",
          "code": "HALLOWEEN2021",
          "perma": "chokladbudet-ett-kusligt-halloweenpaket-med-choklad-te-fr-endast-199kr-ord-pris-249kr",
          "store_perma": "chokladbudet",
          "url": "/go.php?coupon_id=9885",
          "store_id": "266"
        }
      

Chokladbudet rabattkod  •  Delad 5 dag sedan by admin •  Utgår om 4 vecka

Chokladbudet - Ett kusligt Halloweenpaket med choklad & te för endast 199kr (Ord pris 249kr!)

Ett kusligt Halloweenpaket med choklad & te för endast 199kr (Ord pris 249kr!).

 • Gäller ej tillval.
 • Gäller så länge lagret räcker dock som längst till den 2021-11-14.
 • Rabatten på 50kr dras när rabattkoden anges i kassan.

Chokladbudet Erbjudanden

Det finns inga rabattkoder eller erbjudaden för denna butik ännu. Om du vet om någon bra lägg gärna till den!Även att vi jobbar hårt med att alla rabattkoder, rabatter och erbjudanden på Rabattfrossa.nu ska vara korrekta, reserverar vi oss mot eventuella felaktigheter. Vi använder kakor.

Vi använder cookies för funktioner, annonser och statistik. Ni kan blockera cookies i er webbläsare, men det kommer att försämra er upplevelse på sajten.