Hem  >  Kategorier  >  Hus och hem  >  Luftrenare.se

Luftrenare.seLuftrenare.se

Om oss - Gilwig AB

Gilwig AB har som ambition att leverera den bästa kundupplevelsen som går inom segmentet Ren Luft.

Service och nära kontakt

Vi har tydliga ledord när det kommer till kontakt och relationer med dig som kund. Vi vill att du känner att vi finns nära till hands och att du alltid kan kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring ditt kommande köp eller ett du köp redan gjort.

Vi säljer enbart kvalitetsprodukter

Vi säljer flera av marknadens absolut ledande märken inom luftrening. Vi breddar vårt sortiment fortlöpande och då endast med produkter som klarar våra höga kvalitetskrav. Vilka varumärken vi säljer i butiken idag ser du på sidan med tillverkare.

Personliga kontakter

Hos oss får Du som kund ett personligt bemötande, snabba svar på dina frågor och oftast marknadens lägsta priser (jämför oss gärna på Prisjakt, och tipsa oss om vi mot förmodan inte är billigast så ändrar vi på det då vi har lägsta-pris-garanti).

Vi låter företag testa våra produkter

Är Du inköpare på ett företag eller inom stat och kommun kan vi självklart hjälpa till med testexemplar till mycket förmånliga villkor.

www.luftrenare.se  |   1 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "2505",
        "title": "Luftrenare.se - Aktuella kampanjvaror",
        "description": "Specialistbutik med luftrenare, luftfuktare och avfuktare f\u00f6r privatpersoner och f\u00f6retag. Vi hj\u00e4lper dig att hitta den b\u00e4sta produkten f\u00f6r just ditt behov och din milj\u00f6. P\u00e5 denna sida ser ni alla v\u00e5ra aktuella kampanjvaror.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "luftrenarese-aktuella-kampanjvaror",
        "store_id": "707",
        "url": "/go.php?coupon_id=2505"
      }
    

Luftrenare.se - Aktuella kampanjvaror

admin   delad  1 år sedan  |   Slutdatum ej bekräftat   |   Fler rabattkoder från  www.luftrenare.se  |   3  klicks  

Specialistbutik med luftrenare, luftfuktare och avfuktare för privatpersoner och företag. Vi hjälper dig att hitta den bästa produkten för just ditt behov och din miljö. På denna sida ser ni alla våra aktuella kampanjvaror.
100%
(2 röster)
  Gå till erbjudandet